top of page
talleres.jpg
Ballar el temps

Taller impartit amb Vicent Gisbert.

Aquest taller posa el focus en l´escolta. A partir d´aquesta, prendrem consciència del nostre propi ritme intern quan ens movem.També jugarem a deixar-nos afectar per la pulsació de la música i d´altres sons, tant quotidians com abstractes a l´hora de ballar. Finalment, en un exercici d´improvisació acabarem generant composicions sonores amplificant el so de les nostres accions i amb l´ajuda de loopers. 

 

Aquest taller ha sigut realitzat a l ´Escorxador de Faura i a l´ IVAM de València.

​Com sona un cos

Posar el cos en un lloc.
Moure-ho, sacsejar-ho i agitar-ho. 
Posar-ho a prova. 
Sotmetre-ho i alliberar-ho d'un tempo i d'un ritme.
Estressar-ho, ratllar-ho,cansar-ho.
Escoltar com sona ara eixe cos.
Quines són les nostres capacitats d'escolta?, podem pensar en el cos i tractar-lo com un cos sonor?, com sona un cos?
Usarem l'aula de treball com un espai de ressonància al mateix temps que com l'instrument que ressona. I el mateix farem amb el cos: aquest serà tant l'instrument que sona com l'espai de ressonància. Colpejar, fregar, fregar, acariciar...
El taller se centrarà en investigar i experimentar les capacitats sonores d'un cos així com a percebre com sent aquesta sonoritat i com l'afecta. 

 

Taller programat en el ​ Centro de Arte Contemporáneo 2 de Mayo (CA2M) de Móstoles i La Mutant, València.

Metodologías de creación/ Cosas que suenan

Taller impartit al costat de Juan Diego Calzada.

Aquest taller va dirigit a desenvolupar la capacitat d´escolta i d´improvisació sonora. El treball es basa en l´experimentació i composició sonora amb objectes quotidians no musicals i amb la veu.

 

Aquest taller ha estat programat dins del projecte Motors de creació de l´APDCV i realitzat a l´Espai LaGranja de Burjassot i a La Mutant, València.
 

Heartbeat

El taller sorgeix en posar en ordre els materials i eines desplegades en la creació del solo de moviment Heartbeat.
Cada sessió de treball s'organitza en dues parts. Una primera part on s'experimenta el moviment individualment amb una sèrie d'exercicis on es manegen conceptes com: el pes, el tacte i el contacte, els nivells, l'energia, el maneig i experimentació de diferents temporalitats, les trajectòries espacials, etc. i que aquesta estructurada de l'horitzontal a la vertical.
En la segona part de la classe es proposa ballar durant una hora seguida sense parar posant en pràctica les premisses, materials, eines i experiències viscudes en la primera part de la classe i amb la finalitat de treballar la gestió de l'energia personal i la del grup.  Tot això secundat per temes de música danse, techno i electrònica. 
A partir de la idea base de ballar seguint la pulsació marcada per la música es proposa una trobada al voltant de la música, els cossos i l'energia que aquests puguen desplegar.

Aquest taller ha sigut programat per la Regidoria de joventut de l'Ajuntament de València, en forma-tem organitzat pel Teatre el Musical de València, el Conservatori Superior de Dansa de València, dins del  festival BAD de Bilbao, a la Casa Encendida de Madrid, en el Museo Regina de Córdoba dins del projecte Pista de baile. Cuerpo diverso, baile intenso i en Espai LaGranja de Busjassot.

bottom of page